Доставка и плащане

Доставките на поръчаните продукти се извършват с куриерски фирми “Спиди” и “Еконт”, като цената на услуга се определя в зависимост от избрания начин на доставка – до адрес или до поискване в офис на куриера, и теглото на поръчатата стока. Транспортните разходи се заплащат от купувача, с изключение на пратки на стойност над 80.00 лв.

Поръчки, направени до 17.00 часа в работен ден, се обработват и предават на куриерите на същия ден. Поръчки, направени след 17.00 часа или в почивен ден, обикновено се обработват на следващия първи работен ден.

Регалито не носи отговорност за ненавременни доставки на пратки в случаите, когато потребителят е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес и/или е дал неверен телефон за доставка на поръчаната стока.

При получаване на пратка Ви съветваме да проверите състоянието на пратката за евентуални повреди при транспортиране или за нарушена опаковка. В тази връзка към всяка доставка добавяме опция “Преглед” при изпращането й.

 

В онлайн магазин Регалито  начините на плащане са:

- чрез банков превод

- с пощенски паричен превод /ППП/

При плащане чрез банков превод, поръчката се изпраща след получаване на сумата в сметката на фирмата. Преводът отнема 2-3 работни дни и срокът за доставка започва да тече след като сумата е потсъпила по фирмената сметка. 

Банкова сметка:

  • Банка ДСК – АД
  • IBAN: BG79STSA93001527912986
  • BIC: STSABGSF
  • Получател: “Регалито” ЕООД

При плащане с ППП, вие плащате на куриер при достваката и получавате от куриера разписка за ППП. Разписката замества в случая касовата бележка.

 

НАРЕДБА № Н-18 ОТ 13 ДЕКЕМВРИ 2006 Г. ЗА РЕГИСТРИРАНЕ И ОТЧИТАНЕ ЧРЕЗ ФИСКАЛНИ УСТРОЙСТВА НА ПРОДАЖБИТЕ В ТЪРГОВСКИТЕ ОБЕКТИ, ИЗИСКВАНИЯТА КЪМ СОФТУЕРИТЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО ИМ И ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ЛИЦАТА, КОИТО ИЗВЪРШВАТ ПРОДАЖБИ ЧРЕЗ ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН (ЗАГЛ. ИЗМ. - ДВ, БР. 80 ОТ 2018 Г

Чл. 3. (1) (Доп. - ДВ, бр. 49 от 2010 г., в сила от 29.06.2010 г., изм. - ДВ, бр. 48 от 2011 г., в сила от 24.06.2011 г., доп. - ДВ, бр. 102 от 2012 г., в сила от 21.12.2012 г., изм. - ДВ, бр. 40 от 2013 г., в сила от 30.04.2013 г.) Всяко лице е длъжно да регистрира и отчита извършваните от него продажби на стоки или услуги във или от търговски обект чрез издаване на фискална касова бележка от ФУ или касова бележка от ИАСУТД, освен когато плащането се извършва чрез внасяне на пари в наличност по платежна сметка, кредитен превод, директен дебит или наличен паричен превод, извършен чрез доставчик на платежна услуга по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи, или чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги.

 

Ако сте платили пратката по банков път, то вие дължите само транспортни разходи за пратки на стойност под 80.00 лв.